Servicii juridice

Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova
Город: Кишинев
Образование: Высшее
Опыт работы: Более 5 лет
Зарплата: Не указана
График: Удаленная работа / Freelance
Termeni de Referință

pentru servicii juridice

Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova anunță concurs de selectare a unei persoane fizice/ juridice pentru prestarea de servicii de elaborare politici de securitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul Asociației.

Informație generală

Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova este o organizaţie non-guvernamentală, care are drept scop facilitarea integrării sociale și promovarea respectării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi. S-a formulat drept persoană jurdică la 22 ianuarie 2002, fiind înregistrată la Ministerul Justiției cu nr. 2079 și atestată drept organziație de utilitate publică (pentru mai multe informații despre activitățile Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova vă rugăm să accesați site-ul www.motivatie.md ).

Obiectiv

Pentru înregistrarea în calitate de operator de date cu caracter personal și implementarea Cerinţelor faţă de asigurarea securităţii datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaţionale de date cu caracter personal, Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova își propune să elaboreze Politica de securitate a datelor cu caracter personal.

Sarcinile și Responsabilitățile Contractantului:

1. Elaborează politica de securitate a datelor cu caracter personal, inclusiv procedurile şi măsurile legate de realizarea acestei politici, cu aplicarea soluţiilor practice cu un nivel de detalizare şi complexitate proporţional, în partea ce ţine de identificarea şi autentificarea utilizatorilor; de reacţionare la incidentele de securitate; de protecţie a TI şi comunicaţiilor; de asigurare a integrităţii informaţiei care conţine date cu caracter personal şi TI; de administrare a accesului; de audit şi asigurare a evidenţei.

2. Efectuează instruirea angajaților Asociației în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

Aspecte organizaționale și termenii de prestare a serviciilor:

Serviciile vor fi oferite în perioada 01 iunie – 30 iunie 2017 (perioadă estimativă). Contractantul își va coordona activitățile menționate mai sus cu directorul executiv al Asociației și managerul resurse umane. Serviciile de instruire vor fi furnizate la sediul Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova, cu organizarea logistică a contractantului.

Cerințe fată de oferta financiară:

Oferta financiară trebuie să fie prezentată în LEI și va conține suma brută (cu toate impozitele incluse). În ofertă se vor include:

• adresa, telefonul şi rechizitele bancare ale ofertantului, data, semnătura conducătorului şi amprenta ştampilei;

• costul în lei pentru fiecare serviciu separat și costul total al ofertei.

Procedura de aplicare:

Persoanele fizice și juridice interesate sunt încurajate să trimită ofertele la adresa: valentina@motivation-md.org cu mențiunea „Ofertă Protecția Datelor cu Caracter Personal” sau direct la oficiul Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova (or.Chișinău, bd.Mircea cel Bătrîn 48) până la data de 28 aprilie 2017, orele 17.00.

Cererile de informații privind acest concurs pot fi adresate în scris la adresa electronică valentina@motivation-md.org până la data de 20 aprilie 2017.

Acest anunț și rezultatele concursului vor fi valabile DOAR în cazul în care Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova va obține finanțarea necesară elaborării produselor solicitate.
- See more at: http://motivatie.md/index.php?pag=news&id=1060&rid=1073&l=ro#sthash.bNja7Xgw.dpuf
Контактное лицо:
Valentina Toporet
E-mail:
Сайт:
http://www.motivatie.md
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть